Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Kabeljauw met bloemkoolrisotto

Kabeljauw met bloemkoolrisotto
Kabeljauw met bloemkoolrisotto
  • Opbrengst: 2 personen
  • Benodigde voorbereiding tijd: 15 minutes
  • Benodigde kook tijd: 15 minutes
Print

Kabeljauw met bloemkoolrisotto

door Karim 7 december 2020

Met dit recept maak je een echt feestmaal klaar. Dit receptje is eenvoudig en kan eigenlijk bijna nooit mislukken. Ik heb dit receptje naar een hoger niveau getild door het af te werken met heerlijke Kaviaar.

Ingredients

  • Bloemkool - 1/2 stuk
  • Rode paprika - 1/2 stuk
  • Courgette - 1/2 stuk
  • Prei - 1/2 stuk
  • Kabeljauwhaasje - 2 stuks
  • Olijfolie - 2 eetlepels
  • Boter - 1 eetlepel
  • Lookpoeder - 1/4 theelepel
  • Oregano - 1/4 theelepel
  • Basilicum - 1/4 theelepel
  • Peper en zout - Snuifje
  • Water - 6 eetlepels

Instructies

  • Snijd de prei, courgette en rode paprika in fijne blokjes
  • Rasp de bloemkool tot rijstkorrels
  • Doe wat olijfolie in een pan met deksel en bak de groentjes
  • Voeg de bloemkoolkorrels en het water toe en bak gedurende 2 minuten
  • Voeg alle kruiden toe en roer goed om
  • Kruid de kabeljauw met wat peper en zout en bak dit in een pan met boter (2min aan elke zijde)
  • Dresseer de risotto op een bord en leg er de kabeljauw op, werk eventueel af met kaviaar of andere viseitjes

Dit recept kwam tot stand door een samenwerking met imperial heritage caviar!

You may also like

Bekijk recept

Heerlijk Zot koken met Loïc

Bekijk recept

Koffie met Impact!

Bekijk recept

DenAstronoot – Voor alle notenliefhebbers

Post navigation

← Citroen Meringue Taart
Een rolcake hoort thuis op elke kersttafel →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020