Boek mij

Heb je een unieke gelegenheid of een leuk feestje? Contacteer mij als thuiskok of cateraar. Wil je een gezellig moment met vrienden, collega’s, je klas of groep stuur dan een mailtje voor mijn demo’s, workshops of teambuildings. Probeer uw vraag minimum 1 maand op voorhand te sturen zodat dit nog in mijn agenda past!

Kookdemo’s

Een kookdemonstratie houdt in dat de deelnemers vooral iets gaan bijleren door het proces mee te volgen. De deelnemers steken dus zelf de handen niet uit de mouwen. Het voordeel van een kookdemonstratie is dat de deelnemende groep zowel klein als zeer groot kan zijn, de ruimte waar de demo doorgaat moet dit wel toelaten.

Workshops

Tijdens de workshops van Koken met Karim gaan de deelnemers effectief aan de slag in de keuken. Een workshop wordt georganiseerd voor groepen tot maximum 16 deelnemers. De workshops worden op maat van de deelnemers georganiseerd. Inhoudelijk is alles bespreekbaar, echter specialiseer ik mij in de mediterrane en Noord-Afrikaanse keuken.

Teambuilding

Ik heb een uniek teambuildingsconcept ontwikkeld waarbij de deelnemers aan de slag gaan in de keuken terwijl ze een cultureel spel spelen. Hierbij leren de deelnemers elkaar en de wereldkeuken beter kennen. Anderzijds leren ze ook hoe om te gaan met culturele verschillen.

Thuiskok

Een thuiskok geeft u de mogelijkheid dat u ongestoord en zorgeloos, met uw genodigden, kan genieten van allerlei culinaire hoogstandjes. Dit bij u thuis of in een ruimte door u voorzien. In overleg wordt het menu samengesteld, u kan kiezen om zelf alle ingrediënten te voorzien of dit ook te laten leveren. Ik voorzie de bediening aan tafel en ook de afwas wordt voor u gedaan.

Catering

Ik voorzie catering op maat van al uw evenementen, gaande van verjaardagsfeestjes tot huwelijksfeesten en bedrijfsrecepties. Ik houd vooral van verse ingrediënten en intense smaken. Eten moet echt genieten zijn, dit zal u ervaren op elk evenement waarop Koken met Karim de catering op zich neemt.

SmaakExpert

Flavorish by Koken Met Karim is onderdeel van dit platform. Als Smaakexpert ga ik zelf of op vraag van een klant op zoek naar de ideale smaakcombinaties. Meer info kan je hier vinden.

Ik werk altijd met Halal ingrediënten. Contacteer mij en wij maken samen de nodige afspraken.