Ingredient: Zout

Heerlijke aubergine tapenade

Heerlijk warm te serveren met wat brood als lunch of avondmaal. Toch is deze tapenade van aubergine ook koud te serveren als hapje! In de...

Omeletmuffins met zalm en geitenkaas

Heerlijk en snel ontbijten doe je met deze ontbijtmuffins. Op 15 minuutjes is dit gepiept en je kan het recept omvormen naar eigen smaak.Ik...

Witloof met Veggieworst en kaassaus

Ik wist niet goed wat klaar te maken, dus vroeg ik Sarah, de kassierster van de Colruyt wat haar lievelingskost was. Dit bleek witloof met...

Baghrir of 1000-gaten pannenkoek

Een Marokkaans ontbijt is niet volledig zonder de bekende 1000-gaten pannenkoek of baghrir. Heerlijk met wat olijfolie of honing. Tegenwoordig wordt het ook vaak geserveerd...

Sfenj of Marokkaanse donuts

Een Sfenj is eigenlijk een Marokkaanse donut, wat qua structuur en smaak heel erg te vergelijken is met een smoutebol. Heerlijk bij een glaasje muntthee...

Turkse Pizza – Lahmacun

Een Turkse pizza of Lahmacun is het eerste waar men aan denkt als men het heeft over de Turkse keuken. Een lahmacun is heerlijk, snel...

Moulleux of ook wel de chocolade lava cake

Een heerlijke chocolade lava cake of ook wel een moelleux genaamd is eigenlijk best gemakkelijk te maken. Je kan het beslag op voorhand maken en...