Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Sint-jakobsvruchten met mini-asperges

Sint-jakobsvruchten met mini-asperges
Sint-jakobsvruchten met mini-asperges
  • Opbrengst: 2 personen
  • Benodigde voorbereiding tijd: 2 minutes
  • Benodigde kook tijd: 5 minutes
Print

Sint-jakobsvruchten met mini-asperges

door Karim 10 december 2020

Zie hier, een eenvoudig en super feestelijk gerecht! Het is niet om alle dagen op te dienen maar wel fijn om zoiets eens op tafel te kunnen toveren. Je kan dit gerechtje op verschillende manieren dresseren en afwerken met viseitjes, kaviaar, waterkers,... Ik heb dit geserveerd met een vissausje maar ook daar kan je zeer creatief in zijn.

Ingredients

  • Sint-jakobsvruchten - 6 stuks
  • Mini asperges - 120gr
  • Eetbare bloemen - 2 stuks
  • Viseitjes - 10gr
  • Vissaus - 100 ml
  • Peper en Zout - Snuifje
  • Olijfolie - 1 eetlepel

Instructies

  • Mini asperges moet je niet schillen, je kookt ze gedurende 2min in kokend gezouten water
  • Bak de Sint-Jakobsvruchten in een grilpan met wat olijfolie, bak gedurende 1,5min aan elke zijde en kruid met wat peper en zout
  • Dien op een bordje en werk af met wat eetbare bloemen en viseitjes
  • Serveer met wat warme vissaus

Smakelijk alvast!

You may also like

Bekijk recept

Heerlijk Zot koken met Loïc

Bekijk recept

Koffie met Impact!

Bekijk recept

Bleu? Doe maar Bien Cuit, want ik eet geen bloed!

Post navigation

← Een rolcake hoort thuis op elke kersttafel
Heerlijke home-made tompouce om mee uit te pakken →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020