Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Papillot van koolvis met venkel

Papillot van koolvis met venkel
Papillot van koolvis met venkel
  • Opbrengst: 2 personen
  • Benodigde voorbereiding tijd: 10 minutes
  • Benodigde kook tijd: 40 minutes
Print

Papillot van koolvis met venkel

door Karim 15 november 2020

Ben al een tijdje bezig met nieuwe kooktechnieken te gebruiken om minder "ongezonde" vetten en koolhydraten binnen te krijgen. Een papillot is hier eigenlijk een zeer goede kooktechniek voor, vervolgens heb je achteraf ook minder afwas! Alles gaat samen in de pappilot de oven in, simpeler kan het niet zijn.

Ingredients

  • Spinaziebladen - 60gr
  • Wortel - 2 stuks
  • Courgette - 100gr
  • Venkel - 60gr
  • Kerstomaten - 8 stuks
  • Koolvis - 300gr
  • Limoen - 2 schijfjes
  • Laurier - 2 blaadjes
  • Viskruiden - 1 theelepel
  • Lookpoeder - 1/4 theelepel
  • Olijfolie - 2 theelepels
  • Prei - 40gr

Instructies

  • Verward de oven voor op 180°C
  • Bestrooi de vis met viskruiden
  • Meng de lookpoeder door de verse spinaziebladen
  • Snijd alle groenten fijn
  • Neem 2 vellen aluminiumfolie
  • Leg een bodempje van de spinaziebladen op beide aluminiumvellen en leg daar de vis op
  • Verdeel alle groenten over beide papillotten
  • Werk af met een blaadje laurier, een schijfje limoen en olijfolie
  • Plooi de pappilotten dicht en zet in de oven voor 40min
  • Serveer warm met wat aardappelpuree

You may also like

Bekijk recept

Heerlijk Zot koken met Loïc

Bekijk recept

Koffie met Impact!

Bekijk recept

Bleu? Doe maar Bien Cuit, want ik eet geen bloed!

Post navigation

← Dadels, de basis voor deze no-bake brownie
Home-made Orangettes →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020