- Opbrengst: 10 pancakes
- Benodigde voorbereiding tijd: 10 minutes
- Benodigde kook tijd: 30 minutes
Pannenkoeken Die Altijd Lukken
Heerlijke pannenkoeken die altijd lukken, daar heb je niet veel voor nodig. Maak ze vanaf nu op Karim's wijze. Ik vroeg mijn dochtertje of ze wou eten. Ik had in gedachte om haar een boterham of een kopje cornflakes voor te schotelen als ontbijt. Echter zij had zin in "pakkeboep", jah babytaal is niet echt aan mij besteed maar ik dacht bij mijzelf oké pannenkoeken, why not. Dit recept deel ik dus graag met jullie allen.
Ingredients
- Bloem - 250 gr
- Suiker - 2 eetlepels
- Vanillesuiker - 1 zakje
- Eieren - 2 stuks
- Melk - 500 ml
- Boter - 20 gr
Instructies
- Meng de eieren met de suiker en vanillesuiker.
- Meng de zachte boter en melk erdoor en voeg vervolgens de bloem toe.
- Meng tot een lopend beslag (voeg eventueel wat Fanta - 50ml - toe voor de kleur).
- Laat een pannenkoekenpan goed opwarmen en smelt hier wat boter in.
- Doe een schep van het deeg in de pan en draai onmiddellijk zodat het deeg mooi verdeeld wordt.
- Draai de pannenkoek om eens ze loskomt.
- Geniet ervan met wat siroop, boter, chocolade, slagroom of vers fruit!