- Opbrengst: 4 stuks
- Benodigde voorbereiding tijd: 3 minutes
- Benodigde kook tijd: 8 minutes
Bagel met kruidenroomkaas en zalm
Heerlijke bagel met kruidenroomkaas en gerookte zalm. Op z'n Amerikaans, I love bagels, altijd lekker, vult goed en snel gemaakt!
Ingredients
- Bagels - 4 stuks
- Kruidenroomkaas - 100 gr
- Gerookte Zalm - 100 gr
- Tomaten - 2 stuks
- Ijsbergsla - Enkele blaadjes
Instructies
- Snijd de bagels doormidden en maak ze wat nat
- zet ze voor 5 à 8 minuutjes in een oven op 175°C
- Snijd de tomaten in schijfjes en was de slablaadjes
- Bestrijk de snijvlakken met roomkaas
- Drapeer de sla, tomatenschijfjes en zalmplakjes op de bagels
- Leg de bovenste stuk van de bagels erop