Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Bagel met kruidenroomkaas en zalm

Bagel met kruidenroomkaas en zalm
Bagel met kruidenroomkaas en zalm
  • Opbrengst: 4 stuks
  • Benodigde voorbereiding tijd: 3 minutes
  • Benodigde kook tijd: 8 minutes
Print

Bagel met kruidenroomkaas en zalm

door Karim 12 december 2016

Heerlijke bagel met kruidenroomkaas en gerookte zalm. Op z'n Amerikaans, I love bagels, altijd lekker, vult goed en snel gemaakt!

Ingredients

  • Bagels - 4 stuks
  • Kruidenroomkaas - 100 gr
  • Gerookte Zalm - 100 gr
  • Tomaten - 2 stuks
  • Ijsbergsla - Enkele blaadjes

Instructies

  • Snijd de bagels doormidden en maak ze wat nat
  • zet ze voor 5 à 8 minuutjes in een oven op 175°C
  • Snijd de tomaten in schijfjes en was de slablaadjes
  • Bestrijk de snijvlakken met roomkaas
  • Drapeer de sla, tomatenschijfjes en zalmplakjes op de bagels
  • Leg de bovenste stuk van de bagels erop

Post navigation

← Nutella mousse met banaan en walnoot
Turkse Pizza – Lahmacun →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020