Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Een Sfiha met geitenkaas en appel

Een Sfiha met geitenkaas en appel
Een Sfiha met geitenkaas en appel
  • Opbrengst: 2 stuks
  • Benodigde voorbereiding tijd: 15 minutes
  • Benodigde kook tijd: 10 minutes
Print

Een Sfiha met geitenkaas en appel

door Karim 15 maart 2018

Een boke met choco voor het ontbijt is altijd lekker maar het mag zeker eens iets anders zijn. Ik heb nu drie maanden zitten snuisteren op de website van Colruyt voor (h)eerlijke gerechtjes en ben bij het ontbijt gestoten op de zoete sfiha's... Echter heb ik er een variant van gemaakt dat snel te bereiden is. Het leuke aan deze sfiha's is dat je ze ook als lunch of hapje kan voorzien!

Ingredients

  • Vierkante bladerdeegvellen - 2 stuk
  • Appel - 1/2 stuk
  • Rozijnen - 20 gr
  • Verse geitenkaas - 40 gr
  • Sinaasappel - 1/2 stuk
  • Kaneel - mespuntje
  • Honing - 1 theelepel
  • ei - 1 stuk

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C
  • Pers de sinaasappel uit en meng het sap met het kaneel
  • Snijd de appel in blokjes en laat samen met de rozijnen voor een kwartiertje wellen in het sap
  • Doe de appel-rozijn mengsel in het midden van een bladerdeegvel en leg er wat geitenkaas op
  • Smeer de hoekjes in met het geklutst eitje
  • Zet voor 10 à 15 min in de oven
  • Werk af met wat honing

You may also like

Bekijk recept

Review: May’s Een Thaise Brasserie Waar Je Lekker Veggie Kunt Eten

Post navigation

← Rode couscous salade
NY-Cheesecake met aardbeien →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020