Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Brick-Ice-Strawberry Turt

Brick-Ice-Strawberry Turt
Brick-Ice-Strawberry Turt
  • Opbrengst: 2 personen
  • Benodigde voorbereiding tijd: 10 minutes
  • Benodigde kook tijd: 5 minutes
Print

Brick-Ice-Strawberry Turt

door Karim 24 oktober 2016

Heerlijke en snelle dessertje dat altijd lukt!
My Brick-Ice-Strawberry Turt (BIS-Turt)

Ingredients

  • Aardbeien - 4 stuks
  • Vanille Ijs - 4 bollen
  • Suiker - 1 afgestreken koffielepel
  • Rond Brick Deeg - 1 pak
  • Gesmolten boter - 2 eetlepels
  • Slagroom
  • Chocolade schilfers

Instructies

- Snijd 2 aardbeien in schijfjes om te decoreren
- Snijd 2 aardbeien in blokjes en meng dit met de suiker
- Snijd de brickdeeg in 8 gelijke spiesjes
- Smeer de brickdeegspiesjes in met wat gesmolten boter (niet te veel) en zet dit gedurende 5 minuten in een voorverwarmde oven op 175°C (tot ze mooi bruin zien)
- Leg 2 brickspiesjes op elkaar, zet er een bol ijs op, wat slagroom en wat gesuikerde aardbeienblokjes, leg er terug 2 brickspietjes op en werk af met een bol ijs, slagroom en chocoladeschilfers
- Versier het bordje verder met de aardbeienschijfjes
Tips:
- Je kan ook 1 grote taart maken door de vellen heel te laten, dit is ideaal voor een grotere groep (6 tot 8 personen)

You may also like

Bekijk recept

De Smaak en Passie van Borgerhout

Post navigation

Moulleux of ook wel de chocolade lava cake →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020