Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Geitenkaas salade met veenbessen en honing

Geitenkaas salade met veenbessen en honing
Geitenkaas salade met veenbessen en honing
  • Opbrengst: 1 persoon
  • Benodigde voorbereiding tijd: 5 minutes
  • Benodigde kook tijd: 2 minutes
Print

Geitenkaas salade met veenbessen en honing

door Karim 14 juli 2017

Een heerlijke lunchsalade met warme geitenkaas. De zoetigheid van de veenbessen en honing worden versterkt door een combinatie van balsamico azijn en pesto alla genovese.

Ingredients

  • Veldsla - 15 gr
  • Rucola - 15 gr
  • Citroensap - 1/2 theelepel
  • Balsamico azijn - 1 eetlepel
  • Mini mozarella - 4 balletjes
  • Pesto alla Genovese - 1/2 theelepel
  • Zongedroogde tomaten - 4 stukjes
  • Appel (Pink Lady) - 1/4 stuk
  • Gedroogde veenbessen - 10 gr
  • Geitenkaas - 30 gr
  • Honing - 1 eetlepel

Instructies

  • Neem een diep bord
  • Meng de veldsla en rucola met het citroensap en de balsamicoazijn, dit vormt de bodem van het slaatje
  • Snijd de geitenkaas in schijfjes van 1,5 cm en zet dit gedurende 2 minuten onder een gril (170°C)
  • Snijd de appel in julienne en meng de mozzarella bolletjes met de pesto
  • Dresseer het bord met de appel, mozarella bolletjes, zongedroogde tomaten en gedroogde veenbessen
  • Leg er de warme geitenkaas schijfjes op en werk af met de honing

You may also like

Bekijk recept

Review: May’s Een Thaise Brasserie Waar Je Lekker Veggie Kunt Eten

Post navigation

← Briwat met kip
Zomers slaatje met watermeloen en feta →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020