Koken met Karim kan iedereen!

  • Recepten
  • Over Karim
  • Blog
  • Boek mij
  • SmaakExpert
  • Shop
  • Contact

Egg in a hole

Egg in a hole
Egg in a hole
  • Opbrengst: 1 persoon
  • Benodigde voorbereiding tijd: 2 minutes
  • Benodigde kook tijd: 8 minutes
Print

Egg in a hole

door Karim 15 april 2017

Op heel wat Amerikaanse sites zie je het terugkomen: Eggs in a hole, One Eyed Jacks, Eggs in a nest,... Of gewoon een boterham met daarin een eitje.

Ingredients

  • Boterham - 3 sneetjes
  • Eieren - 1 stuk
  • Olijven - 3 stuks
  • Geraspte Emmentaler - 1 theelepel
  • Gezouten roomboter - 1/2 theelepel

Instructies

  • Zet de oven op 200°C
  • Snijd met een rond snijstuk of glas een opening in 2 boterhammen
  • Smeer de volledige boterham in met het boter
  • Leg de 3 boterhammen op elkaar
  • Vul de opening met de olijven en breek hier het eitje in open
  • Strooi de kaas over het eitje en de boterham
  • Zet voor 5 à 8 min in de oven

Serveer eventueel met kerstomaten uit de oven of een fris slaatje.

Post navigation

← Turkse Pizza – Lahmacun
Mocktail: Karim’s Black Cassis →

Geef een reactie Reactie annuleren

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

*Verplichte velden

Volg mij!

Facebooktwitterinstagram

Support This Site

If you like what I do please support me on Ko-fi

Partner

KokenKoken
Koken Met Karim - Copyright 2020